«Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΟΛΚ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ» στο ΟΞΥΓΟΝΟ

  Με μια εξαιρετικά σπάνια ταινία συνέχισε το πρόγραμμα του κύκλου των κινηματογραφικών προβολών με θέμα τη Θεσσαλονίκη το ΟΞΥΓΟΝΟ. Όσοι αψήφησαν χθες το απόγευμα την καταρρακτώδη βροχή και πήγαν στο ΟΞΥΓΟΝΟ, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα ταινία με το εξαιρετικό αρχειακό υλικό «Ο φάκελος Πολκ στον αέρα» (1988) του Διονύση Γρηγοράτου.

Οι Σωτήρης Μπαμπατζιμόπουλος και Γιώργος Παπαδημητρίου προλογίζουν την ταινία «Ο φάκελος Πολκ στον αέρα».

   Οι συντάκτες του CineDogs.gr Σωτήρη Μπαμπατζιμόπουλος και Γιώργος Παπαδημητρίου, που έχουν την επιμέλεια του κύκλου των κινηματογραφικών προβολών, δήλωσαν πως είναι ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή και την ανταπόκριση του κόσμου στις μέχρι τώρα προβολές, ενώ μας προσκαλούν στις επόμενες δύο: Τη Δευτέρα στις 21/05 στις 20:00 θα προβληθεί «Το ξυπόλητο τάγμα» (1953) του Γρηγόρη Θαλασσινού και τη Δευτέρα στις 28/05 στις 20:00 το «Βαλκανιζατέρ» (1997) του Σωτήρη Γκορίτσα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Γιώργος και Σωτήρης επέλεξαν τις ταινίες με κριτήρια -εκτός από τη θεματολογία- την σπανιότητα και την πρωτοτυπία τους.

Ραντεβού, λοιπόν, την ερχόμενη Δευτέρα στις 20:00!

Info:
Οι προβολές πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα (για τον μήνα Μάιο) στις 8 το βράδυ στο φιλόξενο πατάρι του πολυχώρου ΟΞΥΓΟΝΟ (Ολύμπου 81).

Οι προβολές είναι δωρεάν, ενώ σερβίρεται και κρασί!

Για διευκρινήσεις και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα http://www.oxygono-metaixmio.gr/

Κατερίνα - Ιωάννα Κούρτη

Φωτογραφία: Κώστας Παναγόπουλος

0 Response to "«Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΟΛΚ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ» στο ΟΞΥΓΟΝΟ"

Δημοσίευση σχολίου

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme