ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ...


 
  Ένα μεγάλο event θα γίνει στην πόλη μας το Σάββατο 12/05 στο Ολύμπιον! TEDX THESSALONIKI!!! Πρόκειται για την δουλειά ατόμων που δουλεύουν εθελοντικά, κάθε χρόνο με διαφορετική θεματική! Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και αυτό δείχνει πως πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται να ακούσουν ομιλίες διάφορων προσωπικοτήτων, να πάρουν ιδέες για καινούρια πράγματα, να πάρουν κάποιες extra πληροφορίες! Ενδεικτικά θα αναφέρω κάποιους από τους ομιλητές: Γιάννης Σμαραγδής, Victoria Hislop, Ελπίδα  Ρουκά και άλλοι πολλοί!! Στο τέλος θα έχει πάρτυ λήξης και πολλές άλλες εκδηλώσεις!! Θα σας μεταφέρω όλο το κλίμα, καθώς έχω πρόσκληση! (είμαι από τους τυχερούς!). Αυτά είναι και από τα πολύ όμορφα πράγματα που διοργανώνει η Θεσσαλονίκη!!
    Όμως, δεν μπορώ να μην αναφερθώ σε μια γιορτή που έχουμε την  Κυριακή: την γιορτή της μητέρας! Ίσως από τις πιο τρυφερές γιορτές του χρόνου! Από μικρή θυμάμαι πως το σχολείο μου ζωγραφίζαμε διάφορες καρδούλες και σκίτσα και κάναμε καρτούλες τις οποίες πάντα δίναμε στις μαμάδες με τόση λαχτάρα! Δεν ξέρω τι κάνατε εσείς, αλλά στο δημοτικό μας κάθε χρόνο μας έδιναν και κάποια μικρά γλαστράκια… όχι με τριαντάφυλλα, ούτε με κάποιο άλλο όμορφο λουλούδι αλλά  με... Κάκτους!!! Ναι, ναι!!! Ισχύει αυτό που γράφω! 
   Ας αφιερώσουμε αυτή τη μέρα  λοιπόν, στις μανούλες μας! Ένα μικρό δωράκι, ένα λουλούδι,  ένα γλυκό θα φτιάξουν την διάθεσή μας!!! Και την δική μας!! Γιατί σκεφτείτε ότι μας προσφέρουν τόσα και οφείλουμε κ εμείς να κάνουμε κάτι!
Μαμά, εγώ σου υπόσχομαι καφέ!! Και αφού μου δίνεται η ευκαιρία να το πω δημόσια, θα σε ευχαριστήσω για όλα! Και σε αγαπάω πολύ!!
Πείτε το και εσείς στις δικές σας!!! (θα χαρούν και θα σας δώσουν χαρτζιλίκι!!!)

Χρόνια Πολλά!

ΥΓ: Άχρηστη πληροφορία ημερών: κανάλι φλερτάρει με νέο τούρκικο σίριαλ!!! Άντε πάλι!!!


Καλλιόπη Θεοδωρακάκη

0 Response to "ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ..."

Δημοσίευση σχολίου

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme